A repce a hivatásunk. Amit a RAPOOL-ról tudni érdemes. Fedezze fel.


Repce-szakértelem 120 éve

A RAPOOL rendelkezik a legrégibb és legnagyobb tapasztalattal a repce területén. A RAPOOL-fajták és hibridek alapvetően változtatták meg és mozdították előre a repcetermesztést. A RAPOOL hozzájárulásával a repce gazdaságilag és ökológiailag is értékes, meghatározó szántóföldi kultúrává vált.

Vetőmagtermelés, mindent egy kézből

Kutatás, nemesítés, vetőmag-előállítás, csávázás technológiai fejlesztése és vetőmag-forgalmazás – a RAPOOL mindent egy kézben tart. A RAPOOL minőségi repce vetőmagot kínál 100%-os csírázóképességgel. Made in Germany.

Európa legszélesebb repcenemesítési hálózata

Több mint 180 kísérleti helyszínen és több mint 100.000 parcellán tesztelik és optimalizálják a hibridek teljesítményét és termesztési tulajdonságait. A széles körű tapasztalat és az előretekintés lehetővé teszik, hogy a RAPOOL már ma olyan hibrideket nemesítsen, melyek maximális teljesítőképességgel rendelkeznek és megfelelnek a jövő kihívásainak.

Maximális teljesítőképességű hibridek

A RAPOOL elismert és széles körben vizsgált hibridek átfogó portfólióját kínálja minden termőhely számára. A RAPOOL modern repcehibridjei napjainkban is a nagy termés és a magas olajtartalom biztosítékát nyújtják. A RAPOOL repcehibridjei a kezdetekkor a késői vetés specialistáiként kerültek bevezetésre, ma már ezek jelentik a megoldást az olyan aktuális termesztési kihívásokra, mint a csökkentett talajművelés, optimalizált tápanyagellátás és növényvédelmi eljárások, a betakarítási és vetési idő rugalmassága, valamint az egyre szélsőségesebb időjárási tényezők.

Gyakorlatorientált és partneri viszony

A RAPOOL valamennyi forgalmazó országban átfogó szaktanácsadási javaslatokat nyújt a gazdálkodók számára. Az átfogó és hozzáértő, gyakorlatorientált helyszíni tanácsadás mellett szántóföldi napokon és szakmai rendezvényeken is tájékoztatást nyújtunk. A RAPOOL így közvetlen partneri viszonyt ápol a gazdálkodókkal.