Növényvédelem

Dél-dunántúli növényvédelmi előrejelzés repcében – 2022. május 16.
Dél-dunántúli növényvédelmi előrejelzés repcében – 2022. május 16.

A RAPOOL a repcetermesztők munkájának támogatására állapotfelmérést és növényvédelmi előrejelzést készít Vörös Géza és Nemes Zoltán közreműködésével.Dél-dunántúli növényvédelmi előrejelzés repcében – 2022. május 23.
Dél-dunántúli növényvédelmi előrejelzés repcében – 2022. május 23.

A RAPOOL a repcetermesztők munkájának támogatására állapotfelmérést és növényvédelmi előrejelzést készít Vörös Géza és Nemes Zoltán közreműködésével.Dél-dunántúli növényvédelmi előrejelzés repcében – 2022. május 30.
Dél-dunántúli növényvédelmi előrejelzés repcében – 2022. május 30.

A RAPOOL a repcetermesztők munkájának támogatására állapotfelmérést és növényvédelmi előrejelzést készít Vörös Géza és Nemes Zoltán közreműködésével. Dél-dunántúli növényvédelmi előrejelzés repcében – 2022. május 9.
Dél-dunántúli növényvédelmi előrejelzés repcében – 2022. május 9.

A RAPOOL a repcetermesztők munkájának támogatására állapotfelmérést és növényvédelmi előrejelzést készít Vörös Géza és Nemes Zoltán közreműködésével.Dél-dunántúli növényvédelmi előrejelzés repcében – 2022. május 3.
Dél-dunántúli növényvédelmi előrejelzés repcében – 2022. május 3.

A RAPOOL a repcetermesztők munkájának támogatására állapotfelmérést és növényvédelmi előrejelzést készít Vörös Géza és Nemes Zoltán közreműködésével.Dél-dunántúli növényvédelmi előrejelzés repcében – 2022. április 26.
Dél-dunántúli növényvédelmi előrejelzés repcében – 2022. április 26.

A RAPOOL a repcetermesztők munkájának támogatására állapotfelmérést és növényvédelmi előrejelzést készít Vörös Géza és Nemes Zoltán közreműködésével. Dél-dunántúli növényvédelmi előrejelzés repcében – 2022. április 19.
Dél-dunántúli növényvédelmi előrejelzés repcében – 2022. április 19.

A RAPOOL a repcetermesztők munkájának támogatására állapotfelmérést és növényvédelmi előrejelzést készít Vörös Géza és Nemes Zoltán közreműködésével.Dél-dunántúli növényvédelmi előrejelzés repcében – 2022. április 13.
Dél-dunántúli növényvédelmi előrejelzés repcében – 2022. április 13.

A RAPOOL a repcetermesztők munkájának támogatására állapotfelmérést és növényvédelmi előrejelzést készít Vörös Géza és Nemes Zoltán közreműködésével.Dél-dunántúli növényvédelmi előrejelzés repcében – 2022. április 6.
Dél-dunántúli növényvédelmi előrejelzés repcében – 2022. április 6.

A RAPOOL a repcetermesztők munkájának támogatására állapotfelmérést és növényvédelmi előrejelzést készít Vörös Géza és Nemes Zoltán közreműködésével. Dél-dunántúli növényvédelmi előrejelzés repcében – 2022. március 30.
Dél-dunántúli növényvédelmi előrejelzés repcében – 2022. március 30.

A RAPOOL a repcetermesztők munkájának támogatására állapotfelmérést és növényvédelmi előrejelzést készít Vörös Géza és Nemes Zoltán közreműködésével.Dél-dunántúli növényvédelmi előrejelzés repcében – 2022. március 24.
Dél-dunántúli növényvédelmi előrejelzés repcében – 2022. március 24.

A RAPOOL a repcetermesztők munkájának támogatására állapotfelmérést és növényvédelmi előrejelzést készít Vörös Géza és Nemes Zoltán közreműködésével. Dél-dunántúli növényvédelmi előrejelzés repcében – 2022. március 17.
Dél-dunántúli növényvédelmi előrejelzés repcében – 2022. március 17.

A RAPOOL a repcetermesztők munkájának támogatására állapotfelmérést és növényvédelmi előrejelzést készít Vörös Géza és Nemes Zoltán közreműködésével. Dél-dunántúli növényvédelmi előrejelzés repcében – 2022. március 10.
Dél-dunántúli növényvédelmi előrejelzés repcében – 2022. március 10.

A RAPOOL a repcetermesztők munkájának támogatására állapotfelmérést és növényvédelmi előrejelzést készít Vörös Géza és Nemes Zoltán közreműködésével.Dél-dunántúli növényvédelmi előrejelzés repcében – 2022. március 3.
Dél-dunántúli növényvédelmi előrejelzés repcében – 2022. március 3.

A RAPOOL a repcetermesztők munkájának támogatására állapotfelmérést és növényvédelmi előrejelzést készít Vörös Géza és Nemes Zoltán közreműködésével.Dél-dunántúli növényvédelmi előrejelzés repcében – 2022. február 22.
Dél-dunántúli növényvédelmi előrejelzés repcében – 2022. február 22.

A RAPOOL a repcetermesztők munkájának támogatására állapotfelmérést és növényvédelmi előrejelzést készít Vörös Géza és Nemes Zoltán közreműködésével.Dél-dunántúli növényvédelmi előrejelzés repcében – 2022. február 14.
Dél-dunántúli növényvédelmi előrejelzés repcében – 2022. február 14.

A RAPOOL a repcetermesztők munkájának támogatására állapotfelmérést és növényvédelmi előrejelzést készít Vörös Géza és Nemes Zoltán közreműködésével. Dél-dunántúli növényvédelmi előrejelzés repcében – 2022. február 10.
Dél-dunántúli növényvédelmi előrejelzés repcében – 2022. február 10.

A RAPOOL a repcetermesztők munkájának támogatására állapotfelmérést és növényvédelmi előrejelzést készít Vörös Géza és Nemes Zoltán közreműködésével.Nem feledkezhetünk meg a repce regulátoros kezeléséről
Nem feledkezhetünk meg a repce regulátoros kezeléséről

Az ország nyugati részére lezúduló esőzések következtében a repceállományok változó képet mutatnak. Azok a termelők, akik korán elvetették az őszi káposztarepcét – és így még a nagy esők előtt ...